Preporučujemo


Prijateljski Linkovi


Podržite nas

Postavite naš baner na vaš sajt

Pančevo je mrtav grad


Pančevo na sajamu energetike i ekologije u Beogradu

SAJAM ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINESAJAM ENERGETIKE

Juće je u Beogradu otvoren 4. medjunarodni sajam zaštite životne sredine – EcoFair i 3. medjunarodni sajam energetike. Sajam će trajati do 14. septembra 2007. godine. Otvaranju sajma prisustvovali su ministri nauke, rudarstva i ekologije Aleksandar Popović i Saša Dragin. Velika posečenost jučeraćnjeg prvog dana sajma ukazuje da se konačno i u našoj zemlji počinje poklanjati pažnja zaštiti i očuvanju životne sredine.

Na sajmu ekologije se po prvi put predstavila i opština Pančevo. U oraganizaciji Regionalne privredne komore Pančevo na Pančevačkom štandu su zajedno nastupili opština Pančevo sa Javnim komunalnim preduzećima, HIP Petrohemija Pančevo, Rafinerija nafte, Regionalna preivredna komora, nevladine organizacije Udruženje građana za zaštitu reke Nadel, BUPA i Zavod za javno zdravlje.

Raduje činjenica da su sve te gradkse institucije i nevladine organizacije počele da saradjuju na zajedničkom cilju, a to je zaštita životne sredine u našem gradu i poboljšanje života gradjana. Predsednik opštine Pančevo Srdjan miković izjavio je da su u toku modernizacije velikih pančevačkih postrojenja i da će se konkretni rezultati uskoro videti.

Izvor vesti Glas javnosti.

Tekst procitan: 2200 puta.

Ostavi Komentar