Preporučujemo


Prijateljski Linkovi


Podržite nas

Postavite naš baner na vaš sajt

Pančevo je mrtav grad


Dobrodošli na Pancevo.co.rs blog

Pančevo je mrtav grad – već duži period je ova činjenica poznata u celoj Srbiji. Političari se bave našim problemom samo kada skupljaju izborne poene ostatak vremena se prave kao da ne postojimo. Industrija ne pokazuje interes da smanji zagadjenje. Sve se svodi na priču u prazno i na zataškavanje problema. Rešili smo da prekinemo lanac ćutanja i pokrenemo mrtvo.pancevo.co.rs blog koji će raditi u sklopu www.pancevo.co.rs portala. Pozivamo sve Pančevce i ljude koje žele da pomognu da se uključe u projekat i pomognu nam da pokažemo svetu da nam je dosta života na ivici i da smo rešili da promenimo stvari!

Tekst procitan: 4178 puta.

One Response to “Dobrodošli na Pancevo.co.rs blog”

 1. Zoran Stanković Says:

  Pozdrav iz grada koji je u sličnoj situaciji kao vaš. Doduše, mi se nadamo da će posle privatizacije RTB-a koja se ovih dana očekuje biti radikalnih promena na bolje (ako ništa drugo, lakše je motivisati građane da podignu glas kad je u pitanju privatnik nego kad je u pitanju država – mislim da je to stvar mentaliteta).
  Poštujem vaše napore da se izborite za zdav život u svom gradu i pozivam vas da, ako mislite da tako nešto ima svrhe, neko od vas napiše tekst o situaciji u Pančevu koji bih postavio na opstinabor.com.
  pozdrav,
  Zoran, Bor
  P.S. kontakt adresu ćete naći na našem sajtu

Ostavi Komentar